cura_detoxifiereCorpul nostru este un organism complex care are capacitatea sa se vindece singur numai daca stim sa il ascultam si sa ii oferim hrana de care are nevoie. Daca nu ne oferim nutrientii potriviti, putem afecta functiile normale ale organismului. Nevoile nutritionale ale organsimului au acelasi caracter de unicitate ca si infatisarea fizica. De aceea, daca alegem hrana potrivita, ne putem imbunatati starea de sanatate sau chiar putem ajuta corpul sa alunge boala apeland la capacitatea lui innascuta de vindecare.

Ai observat ca in ultimul timp racesti foarte usor si foarte des? Sau suferi de balonari, constipatie sau colon iritabil? Tenul nu-ti mai este la fel de luminos si elastic? Ori, la anumite momente din zi, simti ca nu te mai poti concentra asa cum reuseai altadata? Suferi de oboseala cronica sau ai fost diagnosticat cu o boala grava?

Cel mai probabil, organismul tau are nevoie de un RESTART!  Vino la o consultatie in care vom identifica nevoile nutritionale adecvate organismului tau. Ulterior acestei consultatii, vei primi un program de detoxifiere adaptat nevoilor tale exacte. Programul personalizat de detox tine cont de afectiunile tale, de carentele tale nutritionale, de alergiile si sensibilitatile tale alimentare, de stilul tau de viata si are ca scop vindecarea sau prevenirea unei posibile imbolnaviri cauzate de factori genetici, de mediu, de stil de viata, etc.