jUICE ROSUPentru un rezultat cat mai profund al programului de detox, este recomandat ca inainte cu 3 zile inaintea inceperii perioadei de detox sa eliminati din alimentatie cele mai nocive alimente, sa va alcalinizati corpul si sa va pregatiti pentru o detoxifiere profunda.

In primul rand, veti elimina orice consum de cafea, ceai, alcool si alte bauturi care contin cofeina. Le puteti inlocui cu ceaiuri din plante medicinale. Beti cat mai multa apa dar nu in timpul mesei. Apa este un element crucial in procesul de detox.

Pentru rezultate optime, in faza predetox eliminati carnea, produsele lactate, sarea, zaharul, sau alimentele cu zahar adaugat. Mierea, siropul de agave sau de artar sunt indulcitori acceptati. Nu consumati mancare prajita sau gatita in ulei. Folositi cat de putin ulei posibil. Alegeti uleiul de masline.

Mancati cat mai multe fructe si legume, dintre care 75% in stare cruda si 25% gatite.

Beti cel putin 1 pahar de suc de fructe sau legume in fiecare zi din perioada de predetoxifiere; puteti bea cat de mult doriti. Sucurile de fructe precum si cel de morcovi sunt foarte bogate in zahar de aceea este recomandat sa fie diluate cu apa sau cu suc de legume verzi. Sucurile de legume pot fi consumate nelimitat, iar aportul de nutrienti este suficient. Supa de legume este de asemenea o sursa excelenta de minerale si electroliti si poate fi consumata nelimitat. Pentru o lista completa de alimente recomandate in predetox, descarcati Ebook Pre Post Detox Guide.

Revenirea la alimentatia de zi cu zi, dupa perioada de detoxifiere este extrem de importanta pentru mentinerea rezultatelor obtinute in timpul purificarii. Observati-va corpul si reactiile organismului la tipul de alimente ingerat. Daca va simtiti greoi sau obosit inseamna ca mancarea nu a fost cea mai potrivita sau cantitatea a fost prea mare. Sugestiile noastre de meniu post detox, le puteti citi in Ebook-ul Pre Post Detox Guide.

Sfaturi pentru restul vietii

Alimentele cu cel mai ridicat potential energetic si cea mai mare incarcatura nutritiva de pe planeta sunt fructele, legumele, plantele medicinale, algele, nucile si semintele proaspete, in stare cruda. Aceste produse naturale sunt purtatoare ale fortei vitale. Ele sunt incarcate de energie, enzime, vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti, zaharuri simple, electricitate si multe altele.

Ca atare, pentru o sanatate optima, mancati cat mai multe fructe si legume in fiecare zi. Daca veti manca 75% din cantitate alimente alcaline si doar 25% alimente acide, veti observa o imbunatatire generala a sanatatii si a starii de bine. Mestecati mancarea incet si foarte bine. Nu mancati mancare procesata. Introduceti in alimentatie germenii si vlastarii.

Obisnuiti-va sa beti cate 2 pahare de apa in fiecare dimineata. Recomandabil este sa beti apa alcalinizata, cu un ph de minim 8. Nu beti apa in timpul meselor, ci cu jumatate de ora inainte de masa si la 1-2 ore dupa masa. Daca beti apa in timpul mesei, apa va contribui la diluarea enzimelor produse de organism si la incetinirea procesului de digestie. Cea mai buna optiune de bautura in timpul mesei este vinul rosu care ajuta digestia.

Nu mancati daca nu va este foame, opriti-va cand va simtiti satul. Lasati-va corpul sa va semnaleze nevoile sale si fiti atent la acestea. Simtiti-va corpul. Daca ve este foame foarte des, este posibil ca senzatia de foame sa fie de fapt un semnal al lipsei de apa. Beti un pahar mare de apa si urmariti daca va simtiti mai bine.