liliana-paraipan-mdLiliana, Your Health Coach

In urma cu 10 ani am crezut intr-o idee: aceea ca oameni ca mine au nevoie de un loc in care sa evadeze din agitatia cotidiana, un loc in care sa se regaseasca si sa se simta bine. Cu mult curaj, am renuntat la un job si o pozitie sociala si am iesit din zona de confort. Am luat-o de la zero intr-un domeniu inexistent la acel moment in Romania. Am creat conceptul Eden Spa.

Fiind primul spa din Bucuresti, a atras atentia, a atras clienti si a atras doritori sa deschida alte spa-uri. Am parcurs 10 ani in care am invatat, am pierdut, am castigat. Am calcat prin santiere stand de vorba cu arhitecti, ingineri, instalatori, manageri de proiect, am participat si am organziat conferinte pe teme de spa business si spa management, am convins hotelieri romani sa aloce un spatiu pentru o zona spa wellness in proiectul lor, am vorbit cu mii de clienti spa, am format sute de oameni in ceea ce inseamna spa…ma bucura sa vad astazi ca multi dintre oamenii care lucreaza acum in industria spa in Romania au o tangenta cu mine sau cu Eden Spa… Am pus suflet, timp, energie, creativitate si multa munca la crearea a ceea ce astazi se poate numi piata spa in Romania.

Astazi, simt ca trec spre o noua etapa…aceea de a participa direct si personal la imbunatatirea sanatatii si fericirii clientilor mei. Iar prin acest proces de transformare la nivel individual, sa particip la o schimbare mai profunda a lumii in care traim. Ca atare, pasionata fiind dintotdeauna de medicina, in 2012 m-am inscris si am urmat cu succes cursurile celei mai mari scoli de nutritie din lume, Institute for Integrative Nutrition – State University of New York, devenind astfel Health Coach. Incepand cu  2013, lucrez cu clienti dornici sa-si construiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita, sa combata efectele stresului, sa aiba mai multa energie si sa-si atinga obiectivele de sanatate propuse.  Sprijin clientii sa faca pas cu pas schimbari importante in alimentatie si stil de viata, adaptand si integrand principiile invatate in ritmul de viata al fiecaruia.

Te invit la o intalnire cu tine si stilul tau de viata! O sedinta gratuita de 45 minute in care vei avea ocazia sa vorbesti despre viata ta, cea actuala sau cea la care ai visat dintotdeauna precum si despre obiectivele pe care ti le propui pentru sanatatea ta. Este o ocazie de a fi ascultata si de a gasi sprijin in a atinge ceea ce simti ca este important pentru tine. Vei afla de asemenea, cum vei putea atinge obiectivele propuse lucrand cu mine in programul de health coaching.