Tabăra de Yogarelaxează și Fortifică (1)

    Vă invităm cu drag la tabăra de toamnă prin care vă propunem un program care să fortifice organismul și să-l     pregătească pentru sezonul rece.

Ce înseamnă acest lucru? că ne oferim răgazul de care corpul are nevoie pentru a-și desfășura procesele prin odihnă, mișcare = yoga, conexiunea cu natura și alimentație suport pentru întărirea sistemului imunitar.

Practicăm yoga în fiecare zi, medităm și ne hrănim corpul și mintea cu alimente nutritive și plimbări în natură. Această tabără își propune să aducă relaxare prin yoga și fortificare prin alimentație.

Tabăra are loc în perioada 16-18 noiembrie 2018 și este susținut de Alexandra Mandache Sarang, instructor certificat internațional de Hatha și Yin Yoga, cu o experienta practica in yoga de 4 ani. Avem parte de un weekend plin de relaxare, începând de vineri după-amiază până duminică după prânz.

Vineri

16.30 – Sosire și Acomodare

17.30 – Clasă Yin Yoga

19.00 – Cina vegetariană

21.00 – Clasă Yoga Nidra

Sâmbăta

07.15 – Servire Băutura imuno-stimulatoare

07.30 – Clasa Yang to Yin Yoga

09.00 – Mic-dejun

11.00 – Seminar “Fortifica prin alimentatie” cu Andreea Popa, nutriționist

13.00 – Pranz vegetarian

14.00 – Plimbare pe dealurile din Cisnadioara

17.30 – Clasă Yin Yoga

19.00 – Cina vegetariană

21.00 – Meditație de seară

Duminică

07.15– Servire băutură imuno-stimulatoare

07.30 – Clasa Yang to Yin Yoga

09.00 – Mic-dejun

11.00 – Atelier „Imunitatea in farfurie” cu Liliana Paraipan

13.00 – Pranz vegetarian

Rămas bun!

 

Programul este astfel conceput astfel încât să readucă organismul în echilibru, stimulând procesele proprii de refacere. Intre orele de yoga și mesele principale vom face plimbări în natura din împrejurimi.

Orele de yoga sunt sustinute de Alexandra Mandache, instructor certificat international de Hatha si Yin Yoga, cu o experienta practica in yoga de 4 ani si o experienta de predare de aproape un an si jumatate.

Sambata participam la seminarul “Fortifica prin alimentatie” sustinut de nutritionist Andreea Popa. Ea este fondatorul magazinului online cu produse din miere trueorganic.ro. Andreea are o vasta experienta in planificarea si realizarea diferitelor programe de alimentatie.

Duminica, Liliana Paraipan Health Coach acreditat de Institute for Integrative Nutrition New York si consultant detoxsibiu.ro ne spune cum poti avea o viata implinita schimband modul in care mananci.

Vom afla de la ele cum sa ne pregătim organismul pentru sezonul rece cu ajutorul mâncării pe care o consumăm.

Unde? Totul se desfășoară în frumoasa locație a pensiunii Forest Villa din Cisnadioara. Cazarea se face in camere spatioase, cu pat dublu si cu baie proprie.

Costul acestui program de relaxare și fortifiere este 600 lei. Numarul de locuri este limitat si participarea se face cu rezervare si achitarea avansului de 300 lei pana la data de 31.10.2018.

In caz de anulare si/sau neparticipare avansul achitat nu se returnează.

**Ce este Yin Yoga? este o forma lenta de yoga in care asanele (pozitiile) sunt mentinute de la 1 minut in sus, ceea ce permite musculaturii sa se relaxeze si intinderea sa aiba loc adanc in tesurile corpului, pana la tendoane si ligamente.

In stilurile mai active de yoga asanele sunt mentinute cateva respiratii, nu cateva minute.

** Ce inseamna Yang to Yin Yoga? o succesiune de asane mai dinamice sunt urmate de cele lente din Yin

** Cine poate face acest tip de yoga? oricine isi doreste, experienta anterioara nu este o necesitate.