detoxsibiu1

Situat in mijlocul unui peisaj montan, la marginea padurii, intins pe o suprafata de peste 3000 mp,  va promite evadarea din stresul cotidian si agitatia urbana, reconectarea cu sinele interior, reechilibrarea minte-corp-suflet, vindecarea fizica si emotionala, pe scurt un restart al vietii dvs.

detoxsibiu2Programele de detox cuprind alimentatie raw bazata exclusiv pe sucuri obtinute din legume si fructe organice crescute local, terapii si masaje spa traditionale si exotice, terapii energetice, terapii psihoemotionale, yoga, pilates, tehnici de respiratie si meditatie. De asemenea, pe parcursul sederii, sunt disponibile plimbari in natura, excursii la Cetatea Cisnadioara, centrul istoric al Sibiului, Parcul Astra sau Paltinis.

Programele sunt personalizate in functie de starea dvs de sanatate, de stilul de viata si de obiectivele dvs. Programele debuteaza cu o consultatie de stil de viata si se incheie cu o evaluare si un pachet de recomandari de nutritie si stil de viata create special pentru dvs.

Echipa noastra include specialisti in terapii complementare si medicina alternativa, psihologi,  instructori acreditati international de yoga si pilates, specialisti in ospitalitate si turism. Centrul beneficiaza de colaborarea unui medic specialist care este disponibil pentru dvs in caz de nevoie. Echipa este condusa de Liliana Paraipan, health coach si fondator Eden Spa.detoxsibiu3

Locatia ofera o atmosfera calda si primitoare care va face sa va simtiti ca acasa inca de la intrare. Livingul este spatiul in care socializam, impartasim experiente, invatam sa gatim si sa traim sanatos dar si sa aplicam pe termen lung ceea ce invatam in cadrul programului. Tot aici este barul de sucuri unde vom servi delicioasele smoothie-uri pe care le consumam in cadrul programului.

Centrul dispune de un studio unde se desfasoara clasele zilnice de yoga/pilates precum si alte activitati de grup: sesiuni de respiratie si de meditatie, regresie in vieti anterioare de grup, etc. De asemenea, avem la dispozitie 2 cabinete de terapii si masaje spa precum si un cabinet de consultatii.

detoxsibiu4Cele 7 spatii de cazare acomodeaza maxim 16 persoane, ceea ce ne permite sa lucram individual cu fiecare oaspete in parte, sa personalizam serviciile si sa ascultam nevoile fiecarui oaspete in parte.

Gradina se intinde pe 3000 mp si include zone de relaxare, un iaz decorativ si o sera de legume organice din care recoltam ingredientele pentru sucurile din programele de detox.

Eden Detox & WellBeing Retreat este situat la 1km de centrul Cisnadioarei si de Cetatea Cisnadioara si la 7 km de orasul Sibiu.

O experienta transformatoare te asteapta!