Liliana Paraipan (detoxsibiu.ro)

click pentru zoom

Traim vremuri confuze in care uitam de noi ca fiinte umane, ne ignoram nevoile, ne stabilim prioritatile in functie de cerintele unei societati bolnave, alergam sa atingem obiective care la final se dovedesc ca nu sunt ale noastre cu adevarat…La un moment dat, in iuresul asta, ne dam seama ca ne lipseste ceva…chiar daca pare ca avem totul. Familie, casa, job, vacante, masina..ceva essential lipseste, ceva ne nemultumeste. Acest ceva este exact accesul la fiinta noastra in profunda ei integralitate…conexiunea dintre corpul, mintea si sufletul nostru este afectata.

 

  • Simti ca TU nu te regasesti pe lista zilnica de TO DO-uri?
  • Simti ca nu mai stii ce vrei sau ce e cu adevarat important pentru tine?
  • Ai sentimentul ca te prabusesti sub povara verbului TREBUIE?
  • Simti uneori o lipsa acuta de sens?

Daca raspunsurile sunt afirmative, fa-ti timp si vino sa vorbim despre tine si viata ta!

Te invit la o intalnire cu tine si stilul tau de viata! O sedinta gratuita de 45 minute in care vei avea ocazia sa vorbesti despre viata ta, cea actuala sau cea la care ai visat dintotdeauna precum si despre obiectivele pe care ti le propui pentru sanatatea ta. Este o ocazie de a fi ascultata si de gasi sprijin in a atinge ceea ce simti ca este important pentru tine.

Te invit la o intalnire cu tine si stilul tau de viata! O sedinta gratuita de 45 minute in care vei avea ocazia sa vorbesti despre viata ta, cea actuala sau cea la care ai visat dintotdeauna precum si despre obiectivele pe care ti le propui pentru sanatatea ta. Este o ocazie de a fi ascultata si de a gasi sprijin in a atinge ceea ce simti ca este important pentru tine. Vei afla de asemenea, cum vei putea atinge obiectivele propuse lucrand cu mine in programul de health coaching.

 

but-pagna-contact-detoxsibiu