stil-sanatos-de-ciataImagineaza-ti  cum ar fi sa te trezesti in fiecare dimineata plin de energie si vitalitate, dar simtindu-te calm si relaxat pentru ziua care incepe. Pare sa fie un miracol dar aceasta stare de sanatate deplina si de bine ar trebui sa fie dreptul nostru din nastere. In starea noastra naturala am intampina fiecare zi cu bucurie, cu pace in suflet si intr-o profunda legatura cu corpul nostru. Si totusi de ce ne este atat de rau? Raspunsul sta in faptul ca propirul nostru corp nostru este asaltat de toxinele din aerul pe care-l inspiram, din hrana pe care o mancam si din apa pe care o bem, iar mintea ne este supraincarcata cu tot mai multa munca, stress si suprasolicitare. Cand mintea si corpul ne sunt asaltate, ne simtim rau din punct de vedere fizic, lipsiti de energie, secatuiti emotional si afectati psihic.

Si care e solutia pentru o viata echilibrata si sanatoasa?

In primul rand curatarea organismului, a mintii, a locului unde traim cel mai mult , iar apoi gasirea variantei  proprii cele mai potrivite pentru mentinerea acestei stari de curatenie pentru cat mai mult timp prin adoptarea unui stil de viata sanatos.
Intr-o lume ideala, corpurile noastre s-ar curata singure, pe tacute, fara niciun ajutor din partea noastra. Asta pentru ca omul are aceasta capacitate inascuta prin propriile organe de detoxifiere: ficat, plamani, rinichi, intestine,  piele, sistem limfatic. Detoxifierea este un proces neintrerupt, organismul nostru fiind intr-un permanent proces de curatare si regenerare. Insa, cantitatea de toxine pe care o ingeram in viata moderna este mult prea mare si depaseste limitele sistemului nostru natural de curatare, de aceea, avem nevoie sa ne ajutam organismul eliminand cat mai mult din toxinele care ne afecteaza viata.

O cura de detoxifiere in fiecare primavara este absolut necesara pentru ca organismul nostru sa-si primeasca portia de odihna cuvenita. Un program de minim 7 zile este necesar ca detoxifierea sa aiba loc iar rezultatele mult dorite sa apara. Daca primele 3 zile sunt destinate curatarii colonului, zilele ce urmeaza sunt dedicate ficatului, limfei…

Daca vrei sa urmezi o cura de detox, iti recomandam o consultatie pentru identificarea obiectivelor tale si personalizarea listei alimentelor cele mai potrivite pentru tine. Totodata, vom fi alaturi de tine pe parcurs cu sfaturi, recomandari, sustinere!

Succes pe drumul spre o viata sanatoasa!